Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Administratör med erfarenhet av ekonomi söks för vår kund COOR

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu två engagerad och erfarenhet medarbetare inom administration med erfarenhet av ekonomi för vår kund COOR med placering i Centrala Sundbyberg.

Har du dokumenterad erfarenhet av att självständigt hantera fakturor och leverantörsreskontra och arbetat administrativ. Då kan det här vara en tjänst för dig!

Ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

I uppdraget som administratör med erfarenhet av ekonomi ingår varierande arbetsuppgifter som du utför såväl självständigt som i samarbete med dina kollegor. Du är noggrann och analytisk i ditt arbete, samt stark i din kommunikation då rollen innebär ständig kontakt med interna avdelningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Hanterar all administration i enlighet med rutiner.
  • Rapporter och dokumentationshantering.
  • Fakturerings kontroll mot beställningar och avtal.
  • Sköta beställningar och registrera behörigheter för intern personal.
Vi använder oss av Raindance, CPRO, SIAM, och SRCM.

Vi söker

Vi på Lernia Bemanning söker dig som har erfarenhet av administration, fakturering och enklare ekonomiuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, god datorvana samt god systemvana. Därutöver har du goda kunskaper i Raindance, goda kunskaper i ekonomi och goda kunskaper i Office-paketet.

Vi ser att du tidigare har erfarenhet av arbete som administratör med erfarenhet av ekonomi och liknande arbete. Det är plus om du har kunskaper i Raindance.

Du trivs med mycket eget ansvar och förstår vikten av att leverera i tid. Du är engagerad i de frågor som rör ditt arbete. I det här uppdraget är det viktigt att du är lösningsorienterad . Vidare är du organiserad och noggrann. Dessutom har du en ödmjuk inställning till både dina styrkor och svagheter.

Vi kommer att be dig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret före anställning.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Söktjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndag 17 december 2023 men då vi arbetar med löpande urval kan uppdraget komma att tillsättas innan dess.

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 3 månader, med god chans till förläggning

Placeringsort: Sundbyberg

Typ av anställning: konsultuppdrag

Uppdragsstart snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: söndag 17 december 2023

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sundbyberg
Administration
Företagslogga