Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Servicetekniker/tungmekaniker, Spånga

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du också se till att livet med Volvos entreprenadmaskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart? Då kan du bygga en riktigt spännande framtid hos oss på Swecon. Nu utökar vi teamet med servicetekniker/tungmekaniker till vår anläggning i Spånga! Hos oss erbjuds du kontinuerlig utbildning och möjlighet att utvecklas i ett tryggt, stabilt och marknadsledande företag.

Om tjänsten

Du utför service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i din egen utveckling av arbetsuppgifterna. Vi tar hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat.

Vi ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Lantmännen för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du har många kontaktytor både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint maskin- och motorintresse. Du har kunskaper inom el, teknik och hydraulik men hur du förvärvat dina kunskaper kan förstås se olika ut. Vi ser gärna att du har erfarenhet som servicetekniker/mekaniker inom fordonsbranschen, men vi är även öppna för dig som är i början av din karriär och har läst en fordonsteknisk utbildning. Det viktigaste är inte vad du gjort tidigare utan att du har ett driv och en vilja att lära. God svenska i såväl tal som skrift, goda datorkunskaper och B-körkort är krav för tjänsten.

Som person är du ansvarstagande, självgående och initiativtagande. Du kommer arbeta med felsökning och behöver därför vara lösningsorienterad. Stor del av ditt arbete utförs hos kund och vi ser därför att du är serviceinriktad, kundfokuserad och uppvisar ett förtroendeingivande uppträdande. Självklart har du dessutom en god samarbetsförmåga.

Annat bra att veta

Du utgår från anläggningen i Spånga.

Arbetstid är dagtid, kvällsskift kan komma att ingå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter
Hanna Koponen, rekryteringskonsult Jobbet.se, 073-592 03 93
Wilma Barthelsson, Rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-466 16 69
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet som servicetekniker/mekaniker inom fordonsbranschen
  • Kunskap inom el, teknik och hydraulik
  • God svenska i såväl tal som skrift
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av entreprenadmaskiner eller tunga fordon
Jobbet.se logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med ca 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr i Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Tierp
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb