Hoppa till innehåll

Reskontrachef till Volvo Car Retail, Kista

På Volvo Car Retail vill vi leda utvecklingen i branschen med nya tekniker, innovation och arbetssätt. Till vårt reskontrateam i Kista söker vi dig som vill vara med att driva förändring och bli en del av vår utvecklingsresa. Ett uppdrag som kräver en trygg ledare med gedigen erfarenhet från att utveckla ekonomiska processer, gärna med kunskaper inom inkasso/kredithantering.

Mer om rollen som Reskontrachef
Rollen innebär att leda vårt reskontrateam med ett övergripande ansvar för våra omfattande flöden inom kund- och leverantörsreskontra. Du säkerställer effektiva rutiner och processer inom gruppen som möjliggör bästa möjliga kundupplevelse.

Ansvarsområden:
  • Coacha och utveckla medarbetarna i teamet
  • Arbetsplanering mellan kund- och leverantörsreskontran. Fördelning av tid, resurser och arbetsuppgifter för ett effektivt arbete av teamet
  • Utveckla och effektivisera de dagliga processerna för kund-& leverantörsreskontran
  • Delta i ekonomiorganisationens förbättringsarbeten
  • Driva reskontrateamets frågor extern och internt
  • Ansvara för att rapportering av kund- & leverantörsreskontra
Vad vi söker
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och god förståelse för hela redovisningsflödet. Du har särskilt goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra med tidigare erfarenhet från att effektivisera dessa flöden. Vi ser helst att du också har erfarenhet av inkasso och kredithantering.

Du är en trygg och positiv ledare med tidigare erfarenhet av ett formellt personalansvar och förändringsarbete. Du har ett intresse för system, ny teknik och digitalisering. Goda kunskaper i Excel är ett krav, erfarenhet från Unit4 är starkt meriterande.

Vad du får
Hos oss blir du del av en organisation i framkant och en spännande bransch i ständig förändring. Du erbjuds en trygg och förmånlig anställning som omfattas av kollektivavtal, generösa personalförmåner och bonusprogram.

Vi är ett företag som tror på mångfald. Våra medarbetare har olika bakgrund, vitt skilda yrkes- och branscherfarenheter och talar 20 olika språk. Du får arbeta med människor med olika erfarenheter och med olika perspektiv. Vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Volvo Car Retail med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urvalet hanteras löpande.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars och har som uppdrag att driva innovation, vara ett föredöme inom hållbarhet och erbjuda en kundnöjdhet utöver det vanliga. Volvo Car Retails ambition är att ligga i absolut framkant och skapa en hållbar vardag för människor på väg.

Volvo Car Retail finns representerade på 16 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping samt består av ca 800 medarbetare. Volvo Car Retail erbjuder nya och begagnade bilar samt verkstad- och servicetjänster av Polestar och Volvo. För mer info se volvocars.se/retail

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga