Förvaltningsledare IT

Förvaltningsledare IT

Vill du ansvara för den IT-nära förvaltningen inom fastighet och ekonomi i en organisation där ämnet är högt prioriterat? Är du dessutom certifierad inom PM3 och har dokumenterad erfarenhet av projektledning erbjuder Förvaltaren en unik möjlighet. Hos Förvaltaren blir du en del av ett stabilt och långsiktigt fastighetsbolag där du får vara med och skapa mervärde för människorna, miljön och samhället i Sundbybergs stad. Vi erbjuder en arbetsmiljö med engagerade medarbetare, uppskattade ledare och en kultur som genomsyras av att vi gillar människor.


Om tjänsten
På Förvaltaren är digitalisering ett prioriterat område. Som Förvaltningsledare IT tillhör du Digitaliseringsenheten som består av drift, support, verksamhetsutveckling och förvaltning. I dagsläget arbetar nio personer på enheten. Alla rapporterar till IT-och Digitaliseringschefen.

I rollen som Förvaltningsledare ansvarar du för den IT-nära förvaltningen i förvaltningsobjekten Fastighet och Ekonomi. Du ansvarar också för att hålla förvaltningsplanen uppdaterad och relevant gällande objektets IT-komponenter samt ser till att samarbetet med systemleverantörer och partners fungerar effektivt för förvaltningsobjekten. Att Förvaltarens integrationsstrategi efterlevs och att systemskisser för förvaltningsobjektets integrationer löpande uppdateras och hålls aktuella ingår också i rollen.

Arbetsuppgifter
 
  • Förvaltningsledning enligt PM3-modellen, löpande arbete med ärenden (2:a linje support) och uppdrag kopplat till förvaltningsobjekten
  • Projektledning
  • Upprätta lösningsförslag och kravspecifikationer baserat på verksamhetens behov, till exempel utökad funktionalitet, integrationer och andra typer av utvecklingsinsatser
  • Upprätta och uppdatera process- och rutinbeskrivningar baserat på verksamhetens behov
  • Ta fram, uppdatera och följa upp relevant teknisk dokumentation för förvaltningsobjektets it-komponenter
  • Kontering/fakturagranskning inklusive budgetansvar
  • Utbildning av användare inom förvaltningsobjektets system

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har en akademisk utbildning inom IT och är certifierad inom PM3 eller besitter motsvarande kunskaper. Vill vi att du har minst 5 års erfarenhet av en liknande tjänst samt har dokumenterad erfarenhet av projektledning, samt erfarenhet av kravhantering. Du har även erfarenhet av att arbeta med MS SQL-server och olika Microsoft-miljöer så som MS IIS, Windows server och Azure.

Det är en stor fördel om du har erfarenhet från fastighetsbolag inom allmännyttan. Vidare är det meriterande om du är certifierad inom ITIL samt har kunskap om MS BizTalk.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ, strukturerad, serviceinriktad, initiativtagande och självgående. För att du ska trivas i din roll är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande

Hos oss blir du en del av ett stabilt och långsiktigt fastighetsbolag där du får vara med och skapa mervärde för människorna, miljön och samhället i Sundbybergs stad. Vi erbjuder en arbetsmiljö med engagerade medarbetare, uppskattade ledare och en kultur som genomsyras av att vi gillar människor.

För oss är det viktigt att kunna kombinera karriär med ett privatliv där det finns utrymme för dina prioriteringar. Vi erbjuder därför en flexibel arbetsvardag med möjlighet att välja var du vill jobba tre dagar i veckan och en uppskattad arbetstidsförkortning på sommarhalvåret.

På Förvaltaren blir du en del av en arbetsgemenskap med sunda värderingar och en mångfald av medarbetare som tillsammans skapar attraktiva och trygga bostadsområden där människor trivs och mår bra. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Senior Rekryteringskonsult Lynn Sjöberg på 08-120 50 431. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
 
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Fastighet, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forvaltaren.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (38 dagar kvar)