FÖRVALTAREN I SUNDBYBERG SÖKER EN IT- SUPPORT

FÖRVALTAREN I SUNDBYBERG SÖKER EN IT- SUPPORT

Är du i början av din karriär inom IT? Är du dessutom serviceinriktad, vill arbeta brett inom IT och få möjligheter att utvecklas och lära dig nytt? Nu söker vi en IT-Support till oss på Förvaltaren.

Hos oss blir du en del av ett stabilt och långsiktigt fastighetsbolag där du får vara med och skapa mervärde för människorna, miljön och samhället i Sundbybergs stad. Vi erbjuder en arbetsmiljö med engagerade medarbetare, uppskattade ledare och en kultur som genomsyras av att vi gillar människor.


OM TJÄNSTEN

På Förvaltaren är digitalisering ett prioriterat område och har vi höga ambitioner med vår IT-Support. Vi levererar IT-tjänster till hela bolagskoncernen ca 250 användare och du kommer vara en viktig person i att säkerställa och upprätthålla vår goda support.

Du kommer tillhöra digitaliseringsenheten som består av nio kompetenta medarbetare, varav tre arbetar på IT-Supporten. Det är bra sammanhållning och alla är medvetna om att deras arbete är en avgörande faktor för företagets framgång. Din roll är i första hand att hantera 1:st line support. Allt eftersom du utvecklas kommer du även arbeta med 2:nd line support.

ARBETSUPPGIFTER

Som IT-Support supporterar du stadshuskoncernens anställda inom ett brett spektrum av IT-frågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Att hantera supportärenden via telefon, e-post, ärendehanteringssystem och på plats.
  • Avancerad felsökning och problemlösning på klientnivå
  • Att administrera Stadshuskoncernens klientplattform
  • Att sköta nyinstallationer av nya klienter i Förvaltarens IT-miljö

VÅRT ERBJUDANDE

För oss är det viktigt att kunna kombinera karriär med ett privatliv där det finns utrymme för dina prioriteringar. Vi erbjuder därför en flexibel arbetsvardag med möjlighet att arbeta hemifrån och en uppskattad arbetstidsförkortning på sommarhalvåret.

På Förvaltaren blir du en del av en arbetsgemenskap med sunda värderingar och en mångfald av medarbetare som tillsammans skapar attraktiva och trygga bostadsområden där människor trivs och mår bra.

Att vi har stolta, nöjda och engagerade medarbetare som gärna rekommenderar Förvaltaren som arbetsgivare – det visar vår medarbetarundersökning år efter år. Vi har också uppskattade ledare och ett ledarskapsindex som ligger långt över Sverigesnittet.

VI SÖKER DIG

Du som söker tjänsten har IT-teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även goda kunskaper av hela MS Office-paketet.

Det är meriterande att ha:
  • Vidareutbildningar i moderna system för drift och support
  • Erfarenhet av IT-teknisk drift och support av Windows 10
  • Goda kunskaper av hantering och felsökning av mobiltelefoner baserade på Android och IOS
  • Kunskaper inom Office 365

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi ser att du som person samarbetar bra med andra och är lyhörd inför deras behov. I rollen har du många kontaktytor både inom och utanför bolaget. Det är därför viktigt att du är kommunikativ och kan anpassa ditt sätt att förklara utifrån mottagaren. Att vara serviceinriktad är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och trivs med att hjälpa andra. Du trivs med struktur och att arbeta självgående med dina ärenden. Då det tidvis kan inkomna mycket ärenden är det viktigt att du som person kan behålla lugnet, prioritera ärendena och arbeta metodiskt.

Känner du igen dig i värdeord som "vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för"? Då är Förvaltaren rätt plats för dig!

ANSÖKAN

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Sista ansökningsdag är 12 feb. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dan Malmberg Jansson på dan.malmberg.jansson@forvaltaren.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Dan Malmberg Jansson
Telefon 08-706 90 00
Område Sundbyberg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.forvaltaren.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighets AB Förvaltaren

Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Med våra 150 medarbetare äger, utvecklar och förvaltare vi hyresrätter och lokaler. Vi bidrar till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.

För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren har stort fokus på hållbarhet och är miljöcertifierat enligt ISO 14 001.