Hoppa till innehåll
EY logotyp

Meriterande arbete inom bank via EY!

Ansök nu
Vill du arbeta på en arbetsplats med spännande arbetsuppgifter, bekväma arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du läsa vidare! Just nu söker EY i samarbete med en storbank analytiker till en meriterande och samhällsnyttig roll inom bankvärlden där du får arbeta med att motverka penningtvätt.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inget krav utan som ny i rollen ges du den utbildning du behöver. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Just nu driver EY ett spännande projekt tillsammans med en storbank i Sundbyberg. Här arbetar du i ett samhällsnyttigt projekt som bekämpar penningtvätt samtidigt som du arbetar i ett inspirerande team mot gemensamma mål. Som junior i branschen ges du ovärderlig erfarenhet och chansen att utöka ditt nätverk med kontakter inom två stora, erkända aktörer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos EY. Uppdraget kommer inledningsvis pågå till september 2023 med chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till linnea.grass@pn.se

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Notera att en kreditupplysning kommer tas på kandidater aktuella för anställning.

Arbetsuppgifter
Som junior AML-analytiker hos EY arbetar du i ett stort team mot gemensamma mål. Teamets främsta uppgift är att säkerställa att storbankens produkter och tjänster inte utnyttjas till penningtvätt eller finansiering av terrorism.Du kommer granska samt sammanställa information gällande kundärenden och förväntas lämna rekommendation till beslut utifrån insamlade data. Självklart har du ständigt nära till handledning av mer seniora medarbetare från både EY och storbanken.

Du kommer sitta i storbankens lokaler i Sundbyberg och tillhöra en enhet som präglas av gemenskap samt tydliga förväntningar. Tillsammans arbetar teamet mot uppsatta mål och fasta deadlines där du förväntas att ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifterna med god kvalité och effektivitet.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider.

Vi söker dig som
Vill ha ett meriterande arbete inom AML med bekväma arbetstider. För denna tjänst kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. För att bli framgångsrik i rollen hos EY besitter du en analytisk förmåga, ett drivande arbetssätt och du är flexibel som person.

Vidare är du en positiv lagspelare som säkerställer en bra känsla inom teamet. Vi tror även att du är i början av din karriär och att du besitter en stor nyfikenhet för finansvärlden. Om du identifierar dig med Pippi Långstrumps talesätt "Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert!" är du sannolikt den vi söker.

OBS. För denna roll väger personlig lämplighet tyngre än tidigare erfarenhet, så tveka inte på att ansöka.

START: Enligt överenskommet
OMFATTNING: heltid
STAD: Stockholm
URVAL: sker löpande
KONTAKT: Linnéa Grass och Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på linnea.grass@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Linnéa Grass
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare