Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

  • Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier
  • Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra våra konsultuppdrag
  • Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen
  • Intervjua kandidater
  • Läsa och selektera ansökningar
  • Skriva CV
  • Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag
  • Hantera referenser
  • Medverka och vara vårt ansikte utåt på rekryteringsaktiveter vid mässor, skolor m.m.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering gärna inom IT alternativt erfarenhet av IT, administration eller försäljning och vill utvecklas inom rollen som rekryterare. Vi ser gärna att du har utbildning inom HR, beteendevetenskap eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med search på LinkedIn tidigare.

För att trivas hos oss är du prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Det är viktigt att du har viljan och drivet att lära dig. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för struktur.

Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat. Det är viktigt att du är en god teamspelare, du blir en viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi har kontor i Sundbyberg med närhet till pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Förutom att du kommer bli en del av vårt grymma team i Stockholm kommer du också att ha kollegor i Linköping, Göteborg, Malmö, Örebro och Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Fekri Yousef på tfn: 0733-571799 eller fekri.yousef@centric.eu.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av IT-rekrytering och vill utvecklas i rollen som rekryterare?

Vi på Centric söker nu en vass IT-rekryterare till vårt team i Stockholm. Här kommer du att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen med fokus på intervjuer, search och urval tillsammans med ett härligt gäng med mycket värme och humor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare