Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Mekanikingenjör / Fordonsoperatör

Ansök nu

Vi söker en tekniskt kunnig Mekanikingenjör med bred erfarenhet inom mekaniska system och expertis inom järnvägsbranschen, särskilt inom områden som underhåll och den dagliga operativa verksamheten hos en fordonsoperatör.

Som Mekanikingenjör kommer du att arbeta inom ett brett spektrum av tekniska frågor, främst inom mekaniska system och underhållsmässighet. Dina uppgifter kommer också att inkludera koordinering, teknisk granskning och kravuppföljning för att säkerställa att kundkraven uppfylls. Du kommer att vara projektets företrädare inom delprojekt teknik och hantera alla tekniska frågor inom ramen för ingångna avtal och projektplan.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
* Följa upp tekniska frågor för att verifiera uppfyllnad av kundkrav genom designgranskningar, både genom dokumentgranskning och fysisk inspektion i mock-up.
* Följa upp mekanisk integration och underhållsmässighet för presenterad design.
* Driva på öppna tekniska frågor gentemot leverantörer för att säkerställa snabba svar.
* Assistera vid frågor relaterade till manualer och dokumentation.
* Företräda delprojekt teknik vid inspektioner av komponenter, delsystem och fordon.


Om dig
* Ingenjör inom mekaniska system och/eller fordonsmekanik med relevant erfarenhet för rollen.
* Gärna erfarenhet från underhåll av järnvägsfordon med en bred kunskap som sträcker sig över fordonets olika tekniska delsystem.
* Erfarenhet av att arbeta med järnvägsfordon och insikter i en fordonsoperatörs krav och behov i den dagliga verksamheten.
* Teknisk kompetens inom främst mekaniska system och bedömning av underhållsmässighet.
* Starkt driv och engagemang för att lösa problem.
* Självgående och lösningsorienterad.
* Stort ordningssinne och en framåtanda
* Kunskap i engelska, både skriftligt och muntligt, är viktig eftersom du kommer att arbeta i en internationell arbetsmiljö.


Om tjänsten
Uppdraget är en konsulttjänst med anställning hos Adecco. Uppdraget kommer att starta omgående efter överenskommelse och pågå t.o.m. 24-12-31 med eventuell förlängning om 12-24 månader.

Tjänstegrad: 100%


Kontakt

Om du har några frågor om uppdraget eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på caroline.carlsson@adecco.se

Om du upplever några tekniska problem med ansökningsprocessen, vänligen kontakta info@adecco.se

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Nyckelord
Maskinteknik | Teknik | Mekanik | Fordonsmekanik | järnväg | Adecco | Stockholm

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare