Resande Servicetekniker till KMG maskinservice!

Resande Servicetekniker till KMG maskinservice!

Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, är du händig och lagar själv det som går sönder i hemmet? Då är den här rollen som servicetekniker hos KMG maskinservice något för dig. I rollen erbjuds du utvecklingsmöjligheter samt att du kommer få arbeta med frihet under ansvar ute på fältet hos KMGs kunder. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!
Arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker hos KMG kommer ditt arbete vara varierat där du får frihet under ansvar. Det är en rörlig tjänst ute på fält hos KMGs kunder där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Uttryckningar på akuta arbeten
  • Planerad reparation, service och underhåll av städmaskiner

Du startar din dag hemifrån och får tilldelat till dig via telefon vilka uppdrag du ska åka på samt att du själv kan få boka in dig på uppdrag. Du planerar och bokar själv in dina besök med kunden utifrån veckans uppdragslista på maskiner som behöver service. Arbetet sker främst i Stockholmsområdet men det kan förekomma resor med övernattning utanför Stockholm. Du kommer också att ha en resevecka i månden där du förväntas vara borta mån-fre och övernattar därför på hotell under den veckan. Detta reseschema läggs långt i förväg och i dialog med KMG.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Innehar B-körkort
  • Innehar ett stort teknik- och elektronikintresse och ser dig själv som en händig person
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du innehar kunskap i systemet Pyramid samt om du innehar en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som tekniker.

Som person ser vi att du är stresstålig och duktig på att kommunicera med andra, samtidigt som du är initiativtagande, ansvarstagande och driver dina arbetsuppgifter självständigt framåt. Du har en problemlösningsförmåga och motiveras av att ge kunderna förstklassig service. Vidare som servicetekniker hos KMG behöver du vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag där du kommer behöva prioritera utifrån din planering.

Övrig information:
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundbyberg och Stockholmsområdet. Du utgår oftast från hemmet (kan vara i radien 1-1,5 timme ifrån Sundbyberg).

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KMGs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Tjänsten är en direktrekrytering till KMG!

Jobbkrav
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se