Hoppa till innehåll

Informatör till Sundbyberg Avfall och Vatten

Är du sugen på att åka ut som på ett korttidsuppdrag? På detta uppdrag kommer du tillsammans med andra kollegor att informera invånarna i Hallonbergen om ett nytt sopsugssystem. Välkommen in med din ansökan idag, vi använder oss av löpande urval!

Om tjänsten

Sundbyberg Avfall & Vatten arbetar med att införa moderna sopsugssystem för flera bostadsområden inom Sundbyberg. Med det nya sopsugssystemet får de boende möjlighet att enkelt sortera ut matavfall och tidningar för återvinning. Avfallet sugs i långa underjordiska ledningar till en centralt placerad terminal - och därför behövs inga sopbilar som hämtar avfallet från varje hus. Det bidrar till minskade koldioxidutsläpp, mindre lukt och en säkrare och tystare boendemiljö. När nya hus kopplas in till sopsugssystemet är det viktigt att de boende lär sig kasta rätt saker i rätt inkast - för att matavfall och tidningar ska kunna gå till återvinning som det är tänkt. Inkasten för respektive avfallssort är tydligt uppmärkta, men ibland blir det ändå problem med felsortering.

Därför söker vi nu informatörer som ska knacka dörr för att informera om det nya sopsugssystemet. Du kommer tillsammans med en kollega att informera om vad de boende får kasta i sopsugsinkasten och hur de ska sortera. Under de första tillfällena kommer även en ordinarie medarbetare att gå med er, för att stötta och vägleda vid frågor. Du kommer också att få en kort intern utbildning kring hur sopsugen fungerar och andra frågor som kan tänkas dyka upp. Vi ser gärna att du har hög social kompetens och tycker om att göra nytta för miljön.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Kvalifikationer
  • Har goda språkkunskaper i Svenska för att tydligt kunna informera de boende i området om situationen.
  • Är tillgänglig alla dagar mellan 4/12 - 7/12
Det är meriterande om du
  • Kan tala flera språk så som, kurdiska, arabiska, persiska, somaliska och eritrianska
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Samarbetsinriktad
  • Serviceinriktad
  • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga