Medarbetare Kundsupport – Orderavdelningen

Medarbetare Kundsupport – Orderavdelningen

Vill du vara med och utveckla vår kundsupporttillsammans med engagerade kollegor som brinner för att hålla vår kundsupport i framkant? Sätter du alltid kunden i fokus och drivs av attge kunder förstklassig service? Gillar du att lösa kunders olika behov av support och problemlösning för att ge den bästa kundupplevelsen? Då kan du vara den nya kollegan till vårt nationella kundsupport
 • team!
Medarbetare Kundsupport – Orderavdelningen

Vi söker dig som trivs med att hjälpa våra kunder att hitta lösningar, att jobba med orderhantering och att arbeta i ett team som drivs av att jobba mot gemensamma mål. Du är serviceinriktad, ansvarsfull och flexibeloch tycker om att möta nya människor. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att vara hjälpsam, såväl mot kunder som kollegor, och tycker att försäljning är intressant och ser fram emot att utvecklas i din arbetsroll. Tidigare erfarenhet inom administration, orderhantering, service och försäljning är meriterande men inget krav.

Du har väldigt god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och till viss del på engelska. Du har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du bidrar till gruppen genom att utbyta kunskaper, idéer och erfarenheter.

Du har datavana och goda kunskaper i säljstödsystem och MS Office. Även vana vid att arbeta i flera system samtidigt. I jobbet vill du utvecklas och få utmaningar. Du kommer att arbeta på en energifylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade och kunniga medarbetare. Vi erbjuder ett arbete som är varierat, lärorikt och med många kontakter över hela Sverige, med både kunder och kollegor inom och utom avdelningen. Kan du hantera utmaningar som dyker upp under dagen och prioritera dem väl, så kommer du lyckas. Detta är en ypperlig chans att få representera ett världsledande företag i sin bransch. Vi satsar på våra anställda och kan erbjuda rätt person utveckling både nationellt och internationellt inom koncernen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;
 • Genomatt vara inkopplad på Xylems telefonslinga samt arbeta på vår gemensamma mail-plattform, svara på kunders förfrågningar gällande tex;
 • Xylems sortiment
 • Priser, leveranstider, faktura-frågor
 • Ta fram ersättningspumpar och reservdelar
 • Övriga frågor
 • Lägga order på Xylems sortiment samt göra inköp kopplade till kundorder, både mot interna och externa leverantörer.
 • Ansvara för att vårda order och inköp samt arkivera enligt gällande instruktioner.
 • Ansvara för att hålla kontakt med kunderna gällande ordererkännande, leveranstider, leveransbesked etc.
 • Göra offerter (själv och/eller i samråd med säljare).
 • Lägga upp/vårda kunder.
 • Ge intern support till säljare och servicetekniker inom Xylem.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Lillemor Rönnqvist, Teamleader på orderavdelningen på

011-440 88 74 eller rekryterare, Leila Sayyad, 08-475 60 21. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2021-05-31. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.xyleminc.com
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Xylem |zlm| 1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna; 2) ett ledande bolag för vattenteknologi. Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. 2018 hade Xylem 17 000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com. Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!