Belysningstekniker – Vattenfall Services

Belysningstekniker – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskulturpräglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du en driven person som gillar att vara utomhus? Vattenfall Services söker dig!

Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu Belysningstekniker till vår etablering i Norra Stockholm, Rissne. Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument.

Din roll som Belysningstekniker
  • Utföra montage i våra drift- och underhållsavtal
  • Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
  • Utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
  • Nybyggnation
Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Det här är jobbet för dig som tycker om att samarbeta med människor.

Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
  • El-utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
  • Van datoranvändare
  • B-körkort är ett krav, C-kort kan vara meriterande
  • Erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning kan vara meriterande
  • Arbete på väg, ESA, liftutbildning kan vara meriterande
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Du trivs med att jobba utomhus. Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Hansen, 073-046 38 86. För mer information kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort:Norra Stockholm, Rissne

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 november 2019! Löpande urval tillämpas.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)