Senior Account Manager

Senior Account Manager

Senior Account Manager inom Telecom

Vi söker en Senior Account Manager med några års erfarenhet av försäljning inom telekombranschen. Vi arbetar idag med att ta fram bästa mobila lösningen för kunden, där fokus ligger på att vi skall ge bästa möjliga service.

I rollen som SAM är du ansvarig för kunder inom Stockholmsområdet. Du kommer självständigt ansvara för hela försäljningsarbetet från prospektering till uppföljning och merförsäljning.

Omfattning: Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av Telicraft. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Arbetet sker i Stockholm med utgångspunkt i Sundbyberg/Bromma.

Du erbjuds:
  • Arbete inom en av Sveriges roligaste branscher
  • En trevlig och familjär arbetsplats med erfarna och kompetenta kollegor
  • Konkurrenskraftig lön, grundlön + provision utan lönetak.
  • Tävlingar med attraktiva priser.
  • Gymkort.
  • Möjlighet till tjänstebil vid goda resultat.
Profil: Vi söker dig som är lyhörd, förtroendeingivande och hungrig med erfarenhet från telekombranschen. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är mål-och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina resultat. Även om störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper är det meriterande med dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag och då gärna från uppsökande försäljning. Det är starkt meriterande om du har kunskap i mobila lösningar och har vana av mobiloperatörernas ÅF-portaler.

Telicraft har ett samarbete med Kraftsam R&B AB så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor besvaras av ansvarig rekryterare mango.dahlstrom@kraftsam.se
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (11 dagar kvar)