Säljare/kundansvarig/Account Manager/AM till Swedbank/AutoPlan

Säljare/kundansvarig/Account Manager/AM till Swedbank/AutoPlan

Kort om tjänsten

Vi söker nu en relationsskapande Account Manager till Swedbank/AutoPlan i Sundbyberg. Du kommer att vara spindeln i nätet och jobba proaktiv och aktivt med våra befintliga kunder. Utveckla och vårda kundkontakter samt jobba med att sätta strukturer och riktlinjer som främjar relationen/samarbetet. Du är även duktig på att samarbeta.

Uppdrägsländ: 6 månader med stora chanser att bli förlängd eller överrekryterad direkt till kund.

Om verksamheten

AutoPlan ingår Swedbank-koncernen och hjälper företagskunder med helhetslösningar inom leasing av bilar.
Swedbank är ett företag som grundades med syftet att bidra till ökat välstånd och en tryggare tillvaro genom finansiell planering. Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen vars historia sträcker sig tillbaka ända till 1820.
Idag är Swedbank en av de ledande bankerna i Sverige och med kundvärde och långsiktighet som en kärna i deras strategi arbetar organisationen målvetet mot att uppnå deras vision om att möjliggöra för människor, företag och samhällen att växa. Swedbank är organisationen där arbetet sker ärligt och pålitligt för att nå utveckling samt för att möjliggöra att tjäna kunder på bästa möjliga sätt. Vidare en stor organisation med stora utvecklingsmöjligheter!
Öppen, enkel och omtänksam är de värderingar som Swedbank - och du som får jobbet - arbetar efter.

Mer om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer att vara spindeln i nätet och jobba proaktiv och aktivt med våra befintliga kunder. Utveckla och vårda kundkontakter samt jobba med att sätta strukturer och riktlinjer som främjar relationen/samarbetet.

Arbetsuppgifter:
  • vara kontaktperson för befintliga kunder och bearbeta relationen
  • hjälpa kunder med varierade frågor om produkten
  • identifiera kundernas behov
  • agera som rådgivare i strategiska beslut
  • skapa rapporter och analyser
  • hantera fakturor
  • sköta administration och registrering i system
Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasieexamen och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du erfarenhet från bilbranschen/leasing av bilar, vet vad som förväntas av försäljning på företagssidan. Du behärskar Office-paketet, är en van systemanvändare.
Som person är du social, relationsskapande, strukturerad, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, driven, noggrann och självgående och arbetar lösningsorienterat. Du är duktig på att förhandla och har en mycket god kommunikativ förmåga, där du talar/skriver svenska och engelska på en utmärkt nivå. Du trivs och är van att arbeta i högt tempo, du gillar när det händer mycket och är även bra på att ha många bollar i luften. Avslutningsvis är du trygg i din roll, bidrar med energi och triggas av nöjda kunder.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jill Holmgren
Telefon 0735 01 35 77
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)