Jobba med administration på Swedbank Finans

Jobba med administration på Swedbank Finans

Har du ett intresse av bilar eller ekonomi och vill jobba med administration? Då är Swedbank Finans något för dig. Sök redan idag!

Vill du ta chansen att lära dig mer om leasing, finans och administration? Vill du bidra till att leverera service i världsklass? Teamet inom administration på Swedbank Finans söker en ny kollega! Detta är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom administration och lära dig mer om finansiella lösningar och billeasing hos en av Sveriges största banker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Swedbank Finans kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingår i ett välfungerande team om 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands.

Swedbank Finans erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige där du kommer ha en viktig roll för att administrationen av ex. avtal ska bli så bra som möjligt och arbeta aktivt med att skapa nöjda kunder. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör på Swedbank Finans kommer du att:
  • sköta administration och registrering i system kring exempelvis avtal
  • bevaka och följa upp kunders limits
  • ha löpande dialog med kunder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till 31 mars 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:
  • har erfarenhet av administration eller kundtjänst
  • har ett intresse för finans/leasing eller bilar
  • drivs av att leverera service i världsklass
  • har du dessutom en utbildning inom ekonomi är det meriterande!
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.