Projektingenjör till Svenska Kraftnät

Projektingenjör till Svenska Kraftnät

Är du intresserad av el- och energibranschen och vill arbeta med projektledning? Vi söker nu en projektingenjör till Svenska Kraftnät för ett konsultuppdrag på två år med start från 1 augusti 2019. Svenska Kraftnät är placerade i Sundbyberg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör kommer du få en inblick i Svenska Kraftnäts olika projekt, där du främst stöttar och avlastar projektledaren i budget- och tidsplanering, rapportering och resurshanteringering. Du kommer även hjälpa projektledaren i arbetet med erfarenhetsåterföring, samt stötta i de dagliga administrativa sysslorna.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik, eller ekonomi, samt minst 2 års erfarenhet av projektarbete inom infrastruktur/samhällsbyggnad, industri/anläggning eller motsvarande.Meriterande om du har kunskaper i entreprenadjuridik (T.ex. AB och/eller ABT).

Som person bör du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel i ditt arbetssätt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska kraftnät är den myndighet som ansvarar för elöverföringssystemet och som underhåller och utvecklar det svenska stamnätet för el. Svenska Kraftnät arbetar aktivt för att utveckla energieffektiva och miljöanpassade lösningar genom att bedriva och stödja forskning inom miljöanpassad teknik.