Dokumenationsingenjör till Svenska Kraftnät

Dokumenationsingenjör till Svenska Kraftnät

Är du intresserad av el- och energibranschen och vill arbeta med teknisk dokumentation? Nu söker Svenska Kraftnät dokumenationsingenjörer till investeringsprojekt. Detta är ett konsultuppdrag på ett år med start från juni. Svenska Kraftnät har 600 medarbetare och är placerade i Sundyberg.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som dokumentationsingenjör kommer du att arbeta med projekt- och anläggningsdokumentation, samt stötta dokumentationsansvarige i det dagliga arbetet. Rollen innebär att ansvara för att projektet dokumenteras utifrån gällande dokumentationsstruktur och riktlinjer. Du kommer även agera drivande i granskningsprocessen och stötta dokumentationsansvarige i att granskningen planeras och utförs enligt rutin.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser också att du har minst ett års arbetslivserfarenhet av tekniskt dokumentationsarbete, samt varit delaktigt i projektarbete. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av projektarbete inom infrastruktur/samhällsbyggnad, industri/anläggning eller motsvarande.

Som person bör du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel i ditt arbetssätt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska kraftnät är den myndighet som ansvarar för elöverföringssystemet och som underhåller och utvecklar det svenska stamnätet för el. Svenska Kraftnät arbetar aktivt för att utveckla energieffektiva och miljöanpassade lösningar genom att bedriva och stödja forskning inom miljöanpassad teknik.