Vikarier till nattpatrullen i Sundbyberg

Vikarier till nattpatrullen i Sundbyberg

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Nattpatrullen i Sundbybergs stad ansvarar för kundernas trygghet nattetid. Det innefattar kunder med trygghetslarm samt de som har insatser på natten. Som medarbetare krävs det att man är flexibel, självständig och professionell. Nattpatrullen är ofta först på plats, innan ambulans och man måste då kunna fatta egna snabba beslut. Det ställs också höga krav på samarbetsförmåga under dygnets timmar.

Som undersköterska på Sundbybergs stads nattpatrull kommer du att ha ett omväxlande och utvecklande arbete med bra gemenskap. Vi arbetar med kunden i fokus och eftersträvar hög kvalitet i arbetet. Kundernas behov och trygghet står i centrum.

Dina arbetsuppgifter innebär att du hos kund utför planerade tillsyn- och omsorgsinsatser men också ansvarar för trygghetslarm. Arbetet innefattar allt från omvårdnad, åka på larmutryckning, samarbeta med externa aktörer, dokumentation och planering. Vi använder mobiltelefon för digital registrering och kvalitetssäkring.

Vi vill att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet. Vi har krav på körkort.

Befattningen är en timanställning. Arbetstiden är 20.45 - 07.15 och helgtjänstgöring ingår. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Ansök senast 31 januari, 2020.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Undersköterska
Typ av anställning Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.