Vikarier till hemtjänsten

Vikarier till hemtjänsten

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper och en nattpatrull som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov dygnet runt. Vårt motto är: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska kännas i verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som medarbetare hos oss ansvarar du för att våra kunder får sina beviljade insatser med bästa möjliga kvalitet.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha ett helhetsansvar för att kunderna ska må bra vilket bland annat innebär hjälp med personlig hygien, matlagning, svara på larm samt att följa med kund på ledsagningar. Du kommer att vikariera för personal som är frånvarande och därmed ha deras kunder och arbetsuppgifter som du lär dig via introduktion på arbetsplatsen.

Vi vill att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Är du verksam inom vård och omsorg är det meriterande liksom om du är undersköterska. B-körkort och körvana är ett krav. God kunskap i svenska språket är ett krav så att du kan uttrycka dig i både tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är flexibilitet och serviceförmåga.

Befattningen är tidsbegränsad anställning med arbetstid förlagd dag och kvällstid samt helger. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 15 december. För frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.