Vikarie i Idrott och hälsa till Ängskolan 7-9

Vikarie i Idrott och hälsa till Ängskolan 7-9

Ängskolan, med ca 400 elever, är en kommunal 7-9 skola i centrala Sundbyberg med närhet till natur och goda kommunikationer. Vår målsättning är en trygg och hälsosam skola med ett vänligt och stödjande klimat, där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för allt lärande. Tillsammans med vår professionella personalgrupp erbjuds du en stimulerande tjänst där vi gemensamt arbetar för en alltmer pro- och interaktiv skola. Gemensamt utformas en trygg och lustfylld skoldag med elevernas bästa i fokus. För vårt målinriktade arbete med att främja lika rättigheter och möjligheter och förebygga och förhindra trakasserier har vi kompisstödjare och samarbetar med organisationen Friends.

Som vikarie i idrott och hälsa kommer du att under två månader tillsammans med en annan idrottslärare planera och genomföra undervisningen i idrott och hälsa.

Dina arbetsuppgifter innefattar också att utifrån instruktioner från en ordinarie idrottslärare göra bedömningar av elevers prestationer, samt ge eleverna feedback och stöd i sin utveckling.

Med ditt flexibla och Lösningsfokuserade förhållningssätt har du en positiv inställning och ser det som ditt ansvar att skapa goda och hållbara relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är en god förebild, gillar struktur, är samarbetsvillig med den andra idrottsläraren och är en tydlig ledare i mötet med eleverna. Du är noga med rutiner och struktur på lektionerna och är bra på att hålla planeringar och dokumentera ditt arbete.

Vi vill att du har arbetat med barn och unga tidigare, gärna som vikarie eller lärare, samt att du har ett intresse för idrott och hälsa. Du ser varje individ och anpassar ditt bemötande och arbetsuppgifterna utefter varje individs egna förutsättningar. Du berömmer och uppmuntrar alla elever och hittar det positiva hos varje elev!

Vi ser gärna att du tidigare har undervisat elever i årskurserna 7-9. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta/vikariera som idrottslärare. Det är meriterande om du är van att använda digitala verktyg så som Google drive och classroom.

Befattningen är en visstidsanställning på 100 % under ca tre månader (kan bli något längre). Tillträde 2019-11-04. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.