Vikariat samt timvikarier inför sommaren boendestödet

Vikariat samt timvikarier inför sommaren boendestödet

Har du ett brinnande intresse av att arbeta med människor? Har du kunskap och erfarenhet av att arbeta med målgruppen inom socialpsykiatrin?
Då ska du söka tjänst som vikarierande boendestöjare hos oss! Vi söker nu 5 timvikarer och 1 medarbetare för ett vikariat fram till september 2022 med möjlighet till förlängning.

Inom Social-och arbetsmarknadsförvatningen finner du boendestödet. Vi arbetar med att ge våra brukare ett gott stöd utifrån individuella behov och stödjer dem i deras vardagsliv. Det betyder att vi arbetar utifrån varje individs behov och stöttar dem i det som behös. Det kan handla om att stöjda i kontakter med andra myndigheter, stöd i vardagliga hushållssysslor, komma ut i samhället på olika aktiviteter med mera. Verksamheten vänder sig till personer med psykiska- och neuropsykiatriska funktionsvariationer. Boendestödet utgår ifrån nya, fräscha lokaler i Hallonbergen.

Som boendstödjare kommer du att i samråd med gruppledare verka för utveckling av enhetens verksamhetsplanering, genomförande och dokumentation. Detta ställer krav på en god förmåga att arbeta mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat samarbete med andra enheter och aktörer, intern som externt. Du skall ha god förmåga att kommunicera och uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då vi har dokumentationskrav i verksamheten ska du ha goda kunskaper i dokumentation. Du har grundläggade IT-kunskaper och kan använda datorn som verktyg och har lätt att lära dig nya system.

Vi vill att du har mentalskötarutbildning, omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbete med personer med psykiska- och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer. Meriterande är utbildning i ESL, lågaffektivt bemötande, beroendetillstånd och MI.

Vi rekryterar nu till 1 vikariat på heltid som sträcker sig fram till september 2022 samt 5 vid-behovsanställningar där du blir anställd per tillfälle med lön per arbetad timme. Arbetstiden är belagd vardagar mellan kl. 8-19. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 22 maj. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Sundbybergs stad delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.