Vikariat - handläggare barn- och utbildningsförvaltningen

Vikariat - handläggare barn- och utbildningsförvaltningen

Vikariat - utbildningshandläggare

Här på barn- och utbildningsförvaltningen arbetar och samverkar vi utifrån en helhetssyn och samsyn på barn och ungdomars lärande. Med kvalitet och elevers bästa som ledstjärnor i arbetet med att förverkliga nämndernas mål skapar vi tillsammans ett ännu bättre Sundbyberg.

Som handläggare på barn- och utbildningskontoret kommer du att arbeta med stora och små utredningar och yttranden, du kommer också ansvara för myndighetsutövning i form av tillsyn av våra förskolor.

Dina arbetsuppgifter innebär att du utreder och skriver fram ärenden och riktlinjer till nämnden. Du ska ge förvaltningen och skolorna stöd i skoljuridiska frågor och andra utredningsuppdrag. I tjänsten ingår också att ansvara för tillsyn av den fristående verksamheten och skolpliktsbevakning. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan också komma att ingå i tjänsten. Du kommer att tillhöra staben och rapportera till administrativa chefen och ha många olika kontaktytor inom kommunen såsom rektorer, politiker och handläggare på de olika förvaltningarna.

Vi vill att du har högskoleutbildning inom utbildning eller statsvetenskap. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i politiskt styrda organisationer samt erfarenhet av barn- och utbildningsfrågor. Du har goda datorkunskaper och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du ordningsam och strukturerad och tycker om att samarbeta. Du har hög integritet och är trygg i dig själv.

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med den 1 maj 2022 med tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 28 februari 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.