Vikariat Lötsjövägen 2

Vikariat Lötsjövägen 2

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på Lötsjövägen 2 bor det 4 vuxna personer som beviljats insatser enligt LSS 9§9. Personerna som bor här lever i sina egna lägenheter som är i anslutning till gemensamma utrymmen för gemensamma aktiviteter, utifrån eget självbestämmande.

Som stödassistent kommer du vara personerna behjälpliga med stöd i deras lägenheter men även stöd ute i sammahället som en ledsagande funktion tex vid aktiviteter, läkarbesök, handling, myndighetsärenden mm. Du kommer ingå i ett arbetsteam där en gruppledare ingår i teamet.

Dina arbetsuppgifter utöver det praktiska stödet i den enskildes hem och socialt ute vid aktiviteter är också administration som tex dokumenation av genomförandeplan, social journal och avvikelsehantering. Du deltar även under olika mötesforum såsom APT och verksamhetsmöten. Du tilldelas även ansvarsområden såsom stödpersonsuppdrag. det finns även ombudsfunktioner i verksamheten såsom tex brandombud, dokumenationsombud, aktivitetsombud mm. Vi ser gärna att du som tillträder innehar ett stödpersonsuppdrag och ett ombudsområde som du ansvarar över.

Vi vill att du har grundläggande teoretiska omvårdnadskunskaper (se kravprofil) och erfarenhet av målgruppen utvecklingsstrning/autism inom LSS, helst gruppbostad för vuxna.

Befattningen är på heltidschema 100%, och ett vikariat med tillträde 1 september. Vikariatet sträcker sig till 2022-04-30, men kan eventuellt förlängas efter det.

Vi söker dig som kompletterar redan befintligt arbetslag och som vill jobba på rullande schema dag, kväll, helg och med sovande jour. Erfarenheter av arbete med målgruppen på andra gruppbostäder inom LSS ses som extra meriterande.

Ansök senast den 21 juni. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.