Vik musiklärare till Ursvikskolan

Vik musiklärare till Ursvikskolan

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Vår ordinarie musiklärare är sjukskriven på deltid därför söker vi dig som vill ha ett vikariat under vårterminen.

Ursvikskolan är en kommunal skola med elever från förskoleklass till åk 6 som ligger i Sundbyberg. På skolan går det ca 420 elever. Skolhusen är om och tillbyggda och har under några år vuxit i takt med byggnationerna i Ursviksområdet. På skolan finns en relativt nybyggd musiksal.

Som musiklärare kommer du att planera och genomföra undervisningen i ämnet musik för eleverna på Ursvikskolan i åk 4 och 5 med inrikting på sång och framträdande på skolavslutningen. Vi vill också att du övar med eleverna i våra förskoleklasser inför deras årliga konsert i maj.

Vi vill att du är intresserad av musik och att du själv både spelar något intrument samt sjunger. Vi vill att du har förmåga att samarbeta och skapa bra kontakter och relationer med både kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig ledare och har förmåga att inspirera och engagera dina elever.

Tjänsten är på 30-40 %. Vi önskar att du kan arbeta torsdagar och fredagar. Tillträde så snart som möjligt, dock senast vecka 10. Ansök senast 28 februari, 2020. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.