Vik barnskötare till Ursviksområdet

Vik barnskötare till Ursviksområdet

Här i Urviksområdet ligger förskolorna nära skog och grönområden. I området möts det gamla och det nya. I vår enhet finns det tre förskolor, till den ena av dem, Lilla Ursviks förskola, söker vi två barnskötare för längre vikariat. Till de andra två finns behov av korttidsvikarier och även resurspersonal.

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete på förskola. Vi söker dig som är positiv och samarbetar väl med både barn och vuxna. Du är mån om att alltid vara en aktiv närvarande pedagog. Du tycker om struktur och trivs med att organisera. Du är bekant med att arbeta projektinriktat.

Du når förskolorna med kollektivtrafik, från tunnelbanan i Hallonbergen är det gångavstånd.

Tjänsterna är på heltid men det kan också finnas behov av vikarier på deltid. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Ansökan senast 12 januari, 2020.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster eller annonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.