Vårdlärare på Sundbybergs vuxenutbildning

Vårdlärare på Sundbybergs vuxenutbildning

Här på Sundbybergs vuxenutbildning som bedrivs i kommunal regi, arbetar drygt 50 medarbetare som varje dag gör skillnad för de drygt 700 eleverna som läser sfi, grundläggande - och gymnasial vuxenutbildning. I januari 2023 flyttar skolan till nya och fräscha lokaler i centrala Sundbyberg.

Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett av skolans sex arbetslag och ta aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet för att så många som möjligt skall nå sina mål. Arbetslaget Vård består av engagerade vård- och språklärare som 2019 utsågs till Årets lärare i Sundbybergs stad. Tillsammans har de byggt upp en kombinationsutbildning där grunden är språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Arbetslaget deltar även i ett europeiskt erfarenhetsutbyte via Eramus +.

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen både självständigt och i samarbete med andra lärare. Du förväntas också att tillsammans med arbetslaget organisera och utveckla utbildningen samt ha kontakt med arbetslivet (APL).

Vi vill att du har lärarexamen och lärarlegitimation adekvat för kurserna inom vård- och omsorgsutbildning. Meriterande är sjuksköterskeutbildning samt erfarenhet som APL- samordnare.

Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar och vill arbeta i ett arbetslag med professionella lärare. Du arbetar formativt och vill individualisera efter elevens behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IKT i ditt pedagogiska arbete. Du är initiativtagande, tar aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet och har förmåga att bidra med egna tankar och åsikter. Du är stabil, har god samarbetsförmåga och har ett professionellt bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sundbybergs stad erbjuder 3000 kr i friskvårdsbidrag och möjligheten att växla semesterlönetillägg mot extra semesterdagar.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 20 november 2022. Intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.

Vi vill att du bifogar din lärarexamen med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.