Utvecklingsledare, social hållbarhet

Utvecklingsledare, social hållbarhet

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi.

Här på stadsledningskontoret ekonomi- och kvalitetsutvecklingsavdelningen är vi ett stöd för hela staden när det gäller ekonomisk- social- och ekologisk hållbarhet. Vi har samlad erfarenhet från många olika verksamhetsområden vilket ger oss goda förutsättningar i vårt gemensamma uppdrag.

Som utvecklingsledare kommer du att arbeta med att stödja, samordna, utveckla och följa upp arbetet med social hållbarhet. Vi söker dig som är intresserad av hållbarhetsfrågor och vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du har en dynamisk roll som innebär att du växlar mellan strategiska och mer operativa arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är med och utvecklar och följer upp stadens arbete för att främja en hållbar samhällsutveckling. I arbetet ingår att planera och leda processer och utbildningar. Omvärldsbevaka, sammanställa fakta, dra slutsatser och komma med förslag samt planera och följa upp genomförda insatser. I ansvaret ligger att vara ett stöd till förvaltningarna i deras utvecklingsarbete. Du medverkar i framtagande av strategier och planer samt tar fram underlag i form av utredningar och tjänsteskrivelser.

Vi vill att du har en akademisk examen inom relevant område. Du ska ha erfarenhet av att driva utvecklingsarbete kring social hållbarhet inom offentlig verksamhet. Meriterande är erfarenhet och kunskap inom något av områdena jämställdhet, tillgänglighet eller integration.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 20 juni 2018. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.