Utredare med fokus på kvalitet till Äldreförvaltningen

Utredare med fokus på kvalitet till Äldreförvaltningen

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på äldreförvaltningen arbetar vi efter mottot "Mänskliga möten - vi bryr oss". Vår verksamhetsidé är att erbjuda stöd, service, omsorg och vård med människans bästa i fokus.

På äldreförvaltningens enhet för Utveckling och uppföljning pågår ett spännande utvecklingsarbete där du får vara med och göra skillnad för Sundbybergs äldre. Enheten består av 10 engagerade medarbetare samt en enhetschef. I dagsläget är vi fyra utredare och då en av oss gått vidare till nya utmaningar behöver vi ersätta henne. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats, kollegor i varierande åldrar och en positiv anda. Humor och arbetsglädje är viktigt för oss.

Som utredare ansvarar du bland annat för att följa upp att stadens utförare inom äldreomsorg lever upp till ställda kvalitetskrav. En väsentlig del av arbetet kommer att gå ut på att göra individuppföljningar på våra särskilda boenden enligt en fastställd mall.

I dina arbetsuppgifter ingår att samarbeta nära utredare på enheten, övriga kollegor kollegor på förvaltningen samt stadens MAS (medicinska ansvarig sjuksköterska) och MAR (medicinskt ansvarig för rehabilitering). Du kan också komma att vara delaktig i stadsövergripande projekt tillsammans med andra förvaltningar inom staden. Som medarbetare på enheten för Utveckling och Uppföljning kommer du vara delaktig i äldreförvaltningens ständigt pågående arbete med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Äldreförvaltningen kvalitetsledningssytem är certifierat enligt ISO 9001-2015. I tjänsten kan andra arbetsuppgifter än de beskrivna ovan förekomma, exempelvis utredningar och yttranden till stadens politiker.

Vi vill att du har akademisk examen med relevant inriktning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Som person är du analytisk och har förmågan att se de små detaljerna, likväl som helheten. Du är självständig och drivande med ett stort mått av integritet, men har också en god förmåga att samarbeta med andra. Vi vill att du är social och har lätt för att skapa kontakt och goda relationer till andra. Du är nyfiken och tvekar inte att prova nya arbetsuppgifter. Du har stor datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

En fördel är om du har kunskaper i verksamhetssystemet Treserva samt verktyget Stratsys för analyser och rapportering.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 14/5 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.