Ursvikskolan söker lågstadielärare

Ursvikskolan söker lågstadielärare

Här på Ursvikskolan får du möjlighet att komma rakt in i ett pågående utvecklingsarbete. Ursvikskolan har ca 440 elever och ligger i en expansiv del av Sundbyberg, nära till skogen och naturen som vi har på andra sidan gatan. Tycker du om att arbeta i arbetslag och med elevernas lärarende och utveckling är detta ett jobb för dig! Du kommer att få vara med och vidareutveckla skolan till en mer tillgänglig skola för alla elever. Dina tankar och idéer är viktiga!

Som lärare kommer du att ansvara för våra elevers lärande och utveckling i en av våra lågstadieklasser. Du kommer att samarbeta med dina kollegor i arbetslaget på fritidshemmet, de övriga lärarkollegor runt eleven och elevernas vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter består av undervisning, dokumentation, bedömning och uppföljning av elevernas resultat i syfte att förbättra elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling, samt övrigt pedagogiskt arbete som ex rastvärdskap och att äta lunch tillsammans med eleverna.

Vi vill att du har lärarexamen och legitimation i svenska/sva, matematik, engelska, bild, teknik, SO- och NO ämnena. Att du är en strukturerad och pedagogisk ledare som tar ett helhetsansvar. Vi vill att du kan inspirera, engagera och hjälpa dina elever att nå en god måluppfyllelse. Det är också viktigt att du har ett trevligt och professionellt bemötande både mot dina kollergor och elevernas vårdnadshavare. Du tar ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har ett gott omdöme i hantering av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid från höstterminens start 2021. Tillträde 9 augusti. Sista ansökningsdag 15 april 2021.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.