Undersköterskor till nattpatrullen, sommarvikariat

Undersköterskor till nattpatrullen, sommarvikariat

Nattpatrullen i Sundbybergs stad ansvarar för kundernas trygghet nattetid. Det innefattar kunder med trygghetslarm samt de som har insatser på natten. Som medarbetare krävs det att man är flexibel, självständig och professionell. Nattpatrullen är ofta först på plats, innan ambulans och sjuksköterska och man måste då kunna fatta egna snabba beslut. Kundernas behov och trygghet står i centrum. Det ställs också höga krav på samarbetsförmåga under dygnets timmar.

Nattpatrullen består av ett team med 6 medarbetare varje natt som arbetar två och två och som alltid hjälps åt.

Som undersköterska på Sundbybergs stads nattpatrull kommer du att ha ett omväxlande och utvecklande arbete med bra gemenskap. Vi arbetar med kunden i fokus och eftersträvar hög kvalitet i arbetet.

Dina arbetsuppgifter innebär att du hos kund utför planerade tillsyn- och omsorgsinsatser men också ansvarar för trygghetslarm. Arbetet innefattar allt från omvårdnad, åka på larmutryckning, samarbeta med externa aktörer, dokumentation och planering. Vi använder mobiltelefon för digital registrering och kvalitetssäkring.

Vi vill att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet så det är viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift. Vi har krav på körkort.

Arbetstiden är 20.45 - 07.15 och helgtjänstgöring ingår.

Befattningarna är visstidsanställningar i sommar där man ersätter den ordinarie personalen vid semester, sjukdom eller annan frånvaro. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2 maj, 2019. För frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen på Öppet hus

Välkommen till Öppet hus den 3 och 4 april. Då kan du få veta mer om vad arbetet innebär och få träffa några av oss som arbetar inom äldreomsorgen. Under öppet hus gör vi korta intervjuer. Du kan även lämna ditt cv och din ansökan direkt till oss.

Tid och plats:

3 april klockan 16-18, Landsvägen 60 (Träffpunkten Allén)

4 april klockan 16-18, Lötsjövägen 6 (Träffpunkten Hallonbergen)

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 maj (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.