Undersköterska 70 %, Hallonhöjden. VIkariat.

Undersköterska 70 %, Hallonhöjden. VIkariat.

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på äldreboendet Hallonhöjden ingår du i ett trevligt arbetslag som arbetar med att utveckla verksamheten för våra boende, så att de får ett aktivt, bra liv och känner trygghet. Verksamheten vid Hallonhöjden omfattar 56 lägenheter varav två växelvårdsplatser och en trygghetsplats. Äldreboendet ligger i en helt nyrenoverad fastighet med mycket fina och väldisponerade lägenheter, smakfulla utrymmen för gemensamma aktiviteter och väl tilltagna personalutrymmen. All teknisk utrusning och hjälpmedel är nyinköpta. Varje boendevåning har en stor balkong och dessutom finns gemensam trädgård och inglasad vinterträdgård. Boendet ligger intill Hallonbergens centrum med goda kommunikationer. Äldreförvaltningens egen regiverksamhet är sedan 2011 kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.

Som undersköterska kommer du att ingå i ett team bestående av 10 undersköterskor på våningen som tillsammans arbetar med att utveckla verksamheten och ge våra boende god omvårdnad.

Dina arbetsuppgifter innebär eget ansvar för omvårdnad av 1-2 boende varje dag och har ett speciellt ansvar som kontaktman för några boende på våningen. Dokumentationen sker i journalsystemet Treserva. Du har alltid kollegor att tillfråga och alltid möjlighet att kalla på sjuksköterska.

Vi vill att du är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Du är kunnig, självständig och engagerad i arbetet. Du har god kommunikationsförmåga och behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningen är schemalagd deltid, 70 %, 4-veckorsschema. Vikariat 1/8 2018 - 31/1 2019. Intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag 2018-06-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.