Två hälsopedagoger till mötesplatser i Sundbyberg (Vikariat)

Två hälsopedagoger till mötesplatser i Sundbyberg (Vikariat)

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Träffpunkterna i Sundbyberg erbjuder vi stadens seniorer förebyggande aktiviteter med gästen i fokus. Till hösten/vintern 2022/2023 söker vi nu två hälsopedagoger till våra träffpunkter som är belägna både i de centrala delarna av Sundbyberg och i Hallonbergen.

Dina arbetsuppgifter som hälsopedagog innrär att planera, leda och utvärdera fysiska och sociala aktiviteter. Dessutom ingår daglig drift och utveckling av caféverksamheten som är en stor del av träffpunkternas verksamhet. Därtill ingår att samverka internt och externt, marknadsföra, dokumentera, schemalägga och sköta bokningar. I arbetsuppgifterna ingår även att leda den dagverksamhet som besöker träffpunkten tre gånger/vecka.

Vi vill att du är utbildad och behörig hälsopedagog eller motsvarande. Du är en flexibel, lösningsorienterad och serviceinriktad person som ser möjligheter att hitta nya innovativa idéer för en ständig utveckling. Du är noggrann och har lätt för att kommunicera med andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet där erfarenhet av målgruppen äldre samt personer med kognitiv svikt är meriterande.

Befattningarna är vikariat och löper från början av oktober till januari med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansök senast den 16 oktober 2022. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.