Två förskollärare

Två förskollärare

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.
Här på vår enhet erbjuder vi våra barn en glädjefylld, stimulerande lärmiljö där barnen får möjligheter att utveckla sin sociala kompetens samt kunskaper i bl.a. språk, matematik, natur/teknik och lek. I vår verksamhet utgår vi från att "barn kan". Vi ser barnet som kompetent att lära utifrån sina intressen och behov. Vi utgår alltid ifrån leken eftersom vi anser att det är genom leken som barnen lär sig mest och bäst. För att förbättra undervisningens kvalitet arbetar vi mycket med struktur, tätt samarbete och kollegialt lärande.

Förskolorna ligger i Rissne och Hallonbergen, alldeles i närheten av bussar och tunnelbana. Vi har även nära till skog och ängar.

Som förskollärare hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med barnen på ett praktiskt och kreativt sätt. Vi arbetar mot ett projektinriktat och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som verktyg.

Dina arbetsuppgifter är att du bedriver ett värdegrundsarbete och möter barnens behov på olika sätt. Du ska skapa en miljö där barnen får möjligheter att reflektera över och dela sina tankar och funderingar. En miljö där de lär sig nytt och utvecklar sina kunskaper och färdigheter. Utöver detta samarbetar du med andra pedagoger och driver en verksamhet utifrån barnens förutsättningar. Vi vill att du utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget.

Vi vill att du har förskollärarutbildning. Vidare vill vi att du är kreativ, positiv och intresserad av att skapa en god vistelseltid för våra barn på förskolan och att du tycker om att samarbeta med andra vuxna för att skapa en så bra dag som möjligt för barnen.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 2019-05-03. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.