Två förskollärare till Vitsippans förskola

Två förskollärare till Vitsippans förskola

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi.

Här på Vitsippans förskola finns två baser med barn från ett till fem år. Förskolan renoverades för några år sedan och har stora fina lokaler som ligger i Hallonbergen. Den har även tillgång till en stor gård med närhet till natur och parker. I vår enhet erbjuder vi våra barn en glädjefylld och stimulerande lärmiljö. I vår verksamhet utgår vi från att "barn kan". Vi ser barnet som kompetent att lära utifrån sina intressen och behov. Vi utgår alltid ifrån leken eftersom vi anser att det är genom leken som barnen lär sig mest och bäst. För att förbättra undervisningens kvalitet arbetar vi mycket med struktur, tätt samarbete och kollegialt lärande.

Som förskollärare hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med barnen på ett praktiskt och kreativt sätt. Vi arbetar mot ett projektinriktat och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som verktyg.

Dina arbetsuppgifter är att du bedriver ett värdegrundsarbete och möter barnens behov på olika sätt. Du ska skapa en miljö där barnen får möjligheter att reflektera över och dela sina tankar och funderingar. En miljö där de lär sig nytt och utvecklar sina kunskaper och färdigheter. Utöver detta vill vi att du utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget utifrån barnens förutsättningar. Vi vill även att du delar vår inställning till att digitala verktyg ska vara kompletterande arbetsmetoder till det vi redan gör och vara nyfiken på att lära dig nytt.

Vi vill att du har förskollärarutbildning. Vidare vill vi att du är kreativ, positiv och har en förmåga att skapa en god vistelseltid för våra barn på förskolan. Vi erbjuder dig handledning, utbildning, friskvårdsbidrag och arbetskläder (ytterplagg). Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.