Två erfarna anläggare

Två erfarna anläggare

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Mark- och anläggningsenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation.

Vi söker nu efter fler kreativa och nytänkande anläggare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en nytänkande, levande, trygg och sammanhållen stadsmiljö med liv och rörelse i alla stadsdelar.

Vi är 16 personer i vårt team bestående av grupperna; Produktion, Projektutveckling och Tillståndshantering. Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering samt utförandeentreprenader.

Vi är övertygade om att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som anläggare bidrar du till att kvalitetssäkra produktionen i tilldelade projekt. Från idé och gestaltning, till utförande och överlämnande skapar vi tillsammans ett ägandeskap i hela processen, och kan med en snabb och effektiv arbetsgång med fokus på våra kärnvärden, aktivt kvalitetssäkra stadens reinvesteringsbehov.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att självständigt utföra mark- och anläggningsarbeten såsom stenläggning, plattsättning, murning och schaktarbeten.

Vi vill att du har minst sju års erfarenhet från anläggningsbranchen. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar och förväntar oss att du eftersträvar att bygga vidare på dina kompetenser samt följer och förmedlar utveckling och trender avseende din yrkeskompetens. B-körkort är ett krav.

Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår vision på www.sundbyberg.se).

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 14 februari 2020, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.