Tre förskollärare till förskolorna Forskaren, Lilla Ursvik och Västra Brotorp

Tre förskollärare till förskolorna Forskaren, Lilla Ursvik och Västra Brotorp

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Våra tre förskolor ligger alla i Ursvik, ett blandat bostadsområde i Sundbyberg, med gammal och ny bebyggelse. Förskolorna ligger i fristående bygnader med egna, fina gårdar, närliggande skog och andra grönområden. Den första förskolan öppnade 2010 och den senaste 2018. Vår fjärde förskola planeras att öppna under 2021.

Förskolorna bedrivs i kommunal regi. Alla ordinarie pedagoger har adekvat utbildning, drygt 50 procent är förskollärare. Förskolornas strävan är att utveckla ett projektinriktat arbetssätt och pedagogerna arbetar kontinuerligt med att berika miljö och material som lockar barnens nyfikenhet och egna utforskande.

Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade kollegor som vill utveckla och utvecklas!

Som förskollärare samarbetar du väl med kollegorna i arbetslaget och ansvarar för utvecklingen av vår pedagogiska verksamhet. Du har en god förmåga att skapa trygghet och goda relationer med såväl barn, föräldrar som pedagoger.

Vi vill att du är legitimerad förskollärare, en professionell, medveten, reflekterande pedagog som vill arbeta tillsammmans med oss. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och kan omsätta dess innehåll i din praktik. Vi erbjuder dig intresserade kollegor, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, jacka och byxa för utomhusbruk, möjlighet till konsultation/handledning, mentor till nyutbildade förskollärare. Om du är intresserad av att starta ett nytt arbetslag kommer det finnas utrymme för det.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 26 oktober 2020. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster och annonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.