Timvikarier till hemtjänsten

Timvikarier till hemtjänsten

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper och en nattpatrull som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov dygnet runt. Vårt motto "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska kännas i verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som medarbetare inom hemtjänsten ansvarar du för att våra kunder får sina beviljade insatser med bästa möjliga kvalitet.

Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Sundbybergs stad delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha ett helhetsansvar för att kunderna ska må bra vilket bland annat innefattar hjälp med personlig hygien, matlagning, samt att följa med kund på ledsagningar. Du vikarierar för ordinarie personal vid semester eller annan kortare frånvaro och har därmed den ordinarie medarbetarens kunder och arbetsuppgifter som du lär dig via introduktion på arbetsplatsen.

Vi vill att du är utbildad undersköterska och innehar B-körkort samt körvana. Du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. God kunskap i svenska språket är ett krav så att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Är du flerspråkig är det meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt samt också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är flexibilitet och serviceförmåga.

Befattningen är allmän visstidsanställning som ersätter den ordinarie personalen vid semester, sjukdom eller annan frånvaro både dag och kvällstid. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.