Timvikarier till den finska verksamheten i Ursvik

Timvikarier till den finska verksamheten i Ursvik

Här på förskolan Milot har vi en finsk verksamhet. Avdelningen har 23 barn i åldrarna 2-5 år. Förskolan har nära till skog och natur som ger stora möjligheter till lek och utforskande. Nu söker vi timvikarier.

Som timvikarie ersätter du ordinarie personel vid deras frånvaro. Här får du vara med i olika pågående projekt tillsammans med barnen där det finska språket står i fokus.

Vi söker dig som behärskar finska språket både i tal och skrift. Du är en närvarande pedagog som stödjer ordinarie pedagoger i det vardagliga arbetet med barnen. Du har god samarbetsförmåga samt är serviceinriktad. Du ska vara aktiv, självständig och har en god kommunikationsförmåga både med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta med barn sedan tidigare.

Som timvikarie har du goda möjligheter till ett vikariat med en eventuell förlängning. Ansök senast 2020-02-05. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till rekryteringstjänster och annonsförsäljning.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.