Timvikarier till Milot och Granatäpplets förskola

Timvikarier till Milot och Granatäpplets förskola

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på Milots och Granatäpplets förskola har vi stora naturnära gårdar vilket skapar möjligheter till rörelse, lek och till spännande utforskande tillsammans med barnen.

Som Timvikarier är du en närvarande pedagog och har i uppgift att ge barnen en trygg, stimulerande miljö samt att ge stöd till ordinarier personalen i det dagliga arbetet. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att skapa positiva och meningsfulla dagar för varje barn och för hela barngruppen. I den dagliga kontakten med vårdnadshavare är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter är att delta i förskolans vardag med aktiviteter som sker både i inom som utomhusmiljön. Du ska vara ett stöd för ordinarie personalen när det saknas kollegor.

Vi vill att du har en barnskötarutbildning, har tidigare erfarenhet av att arbeta med barnen. Du har ett stort engagemang för barn och trivs med att upptäcka och utforska tillsammans med barnen. Som person är du flexibel, positiv, initiativtagande och ansvarstagande. Vi vill att du kan det svenska språket både i skrift och tal.

Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid ordinarie pedagogers frånvaro.

Innan du börjar hos oss vill vi ha en intervju digitalt, via Teams eller telefonsamtal. Detta för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs ett utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida.

Ansök senast den 22 januari. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.