Timvikarier eftermiddag grundsärskola

Timvikarier eftermiddag grundsärskola

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp.

Som timvikarie elevassistent kommer du att arbeta både i skolan och på fritidshem. Just nu behöver vi ha dig som kan arbeta deltid på eftermiddagar kl. 13.00-17.00.

Dina arbetsuppgifter innebär att du
  • under lärarens pedagogiska ansvar deltar i genomförandet av undervisningen
  • att tillsammans med fritidspersonal ansvara för fritidshemsverksamheten
Vi vill att du:
  • har erfarenhet och kunskap om att arbeta med barn i behov av särskilt stöd
  • har kunskap och erfarenhet kring utvecklingsstörning, autism, alternativ kommunikation
  • har erfarenhet att ta ansvar individuellt såväl i grupp
Du är en utbildad barnskötare eller har likvärdig utbildning. Du tycker om att vistas ute/röra på dig både på land och i vatten. Du har goda erfarenheter att arbeta med elever med fysiskt beteende. Som person är du lugn, uthållig, initiativrik, flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i både tal-och skrift. I ditt arbete är du fokuserad, tydlig och strukturerad.

Befattningen är en behovsanställning på timmar. Vi behöver dig som kan arbeta deltid på fritids på eftermiddagar kl.13.00-17.00. Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast den 19 september 2022. Intervjuer kommer att komma hållas kontinuerligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.