Timvikarie till nattpatrullen i Sundbyberg

Timvikarie till nattpatrullen i Sundbyberg

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Nattpatrullen i Sundbybergs stad ansvarar för kundernas trygghet nattetid. Det innefattar kunder som har fasta insatser och invånare med trygghetslarm. Som medarbetare krävs det att man är flexibel, självständig och professionell och har fokus på kundernas önskemål och behov. Nattpatrullen är ofta först på plats, innan ambulans och sjuksköterska och man måste då kunna fatta egna snabba beslut. Det ställs höga krav på social kompetens och samarbetsförmåga under dygnets alla timmar.

Som undersköterska i Sundbybergs stads nattpatrull kommer du att ha ett omväxlande och utvecklande arbete med bra gemenskap. Du ingår i ett team på 6 personer varje natt men arbetar två och två som alltid hjälper varandra.

Dina arbetsuppgifter innebär allt från omvårdnad, åka på larmutryckning och samarbete med interna och externa aktörer. Dokumentation är en viktig del av vårt kvalitetsarbete. Vi använder mobiltelefon för digital registrering.

Vi vill att du är utbildad undersköterska med erfarenhet från larmutryckning inom vård och omsorg och har ett brinnande intresse för människor. Du ska bidra med egna idéer som för verksamheten framåt samt ha social kompetens och vara lösningsfokuserad och flexibel. Krav på körkort och körvana samt datorvana och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ser långsiktigt på din anställning och trivs med ansvar.

Krav
  • Undersköterska eller motsvarande
  • B-körkort
  • Flytande i Svenska (både tal och skrift)
  • Dokumentationsvana (datorvana)
Meriterande
  • HLR utbildning
  • Erfarenhet från akutsjukvård
  • Erfarenhet från arbete med trygghetslarm
Personliga egenskaper

Ha en god förmåga att samarbeta med dina kollegor se helheten och vara strukturerad. Ett brinnande intresse för teknik och människor. Du ska bidra med egna idéer som för verksamheten framåt samt ha social kompetens och vara lösningsfokuserad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och drivkraft. Vi ser att du trivs i en dynamisk arbetsmiljö, där det sker oförutsägbara händelser.

Tjänsten är en timanställning som undersköterska i sundbybergs nattpatrull, med arbetstider från kl 21:00-07:00 även helgarbete ingår. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 15 augusti 2022

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.