Timvikarie Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg

Timvikarie Lilla Alby skola i centrala Sundbyberg

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Lilla Alby skola, har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är en växande F-6 skola med ca 420 elever. Skolan ligger i Lilla Alby i centrala Sundbyberg med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg.

Skolan består av en nybyggd del röda huset och en nyrenoverad skolbyggnad vita huset med ändamålsenliga salar för bland annat bild, musik och hemkunskap samt ett nytt skolbibliotek. Våra fritidshem har god tillgång till lokaler som är inredda för fritidshemmets verksamhet. Vita husets skolgård, F-åk 2 är byggd för att locka till lek och är väl lämpad för de lägre årskurserna. Röda husets skolgård, åk 3-6 samt fritidstid, har en nybyggd multiplan som lämpar sig för olika bollsporter. Den direkta närheten till Tuvanparken är en stor tillgång för aktiva raster och fritidsverksamhet.

På Lilla Alby skola får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som vill vara med och driva skol- och fritidsutveckling med sikte på att Lilla Alby skola ska vara det självklara valet för såväl elever som pedagoger i förskoleklass, skola och fritidshem. På Lilla Alby skola har vi fritidsutvecklare som tillsammans med biträdande rektor ansvarar för att fritidshemmen utvecklas och följer Läroplanen för fritidshem.

Som timvikarie har du möjlighet att jobba extra hos oss som lärarvikarie i skola eller förskoleklass under skoltid och/eller som medarbetare i fritidshem F - åk 3 under eftermiddagstid. Det finns även ibland behov av lärarvikarier i ämnena idrott/musik/bild/slöjd.

I arbetsuppgifterna ingår pedagogiskt arbete i förskoleklass, skola och fritidshem samt rastverksamhet. Du arbetar med elever enskilt och i grupp. Du samverkar med skolans pedagoger.

Vi vill att du har ett stort intresse av att arbeta med barn och unga. Du är positiv och har lätt för att samarbeta och tar kontakt med både barn och vuxna. Som vikarie är det viktigt att du är stresstålig och flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar eftersom verksamhetens behov ständigt förändras och alltid sätts i främsta rummet. Du är positiv till att utveckla din förmåga att använda digitala verktyg eftersom Lilla Alby skola har god tillgång till moderna digitala verktyg.

Befattningen är en visstidsanställning under vårterminen 2019 där vi kontaktar dig då vi har vikariebehov och du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill jobba. Vi kommer behöva anställa flera timvikarier den här terminen så ta chansen och skicka in din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökninsdag är den 31 januari 2019. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.