Tillsvidaretjänst hemtjänst kvällstid

Tillsvidaretjänst hemtjänst kvällstid

Omvårdnadspersonal deltid kvällar inom hemtjänsten (tillsvidareanställning)

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi fyra hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta endast kvällstid 16:00-21:00.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bland annat innebär hjälp med personlig omvårdnad och service.

Vi vill att du är undersköterska och innehar B-körkort samt körvana. Goda kunskaper i svenska språket och dokumentationsvana är ett krav. Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med en omfattning om 50% arbetstid förlagd mellan kl. 16-21. Arbetstiden förekommer även under 2 av 5 helger på rullande schema. Vi söker flera medarbetare till denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök med CV och personligt brev senast den 1 juli 2022. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Sundbybergs stad delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag. Därför är det ett krav att all nyanställd personal skall vara fullvaccinerad mot covid-19.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.