Tf enhetschef Fritid barn och unga

Tf enhetschef Fritid barn och unga

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på kultur och fritidsförvaltningen och i enheten Fritid Sundbyberg bedrivs verksamhet i form av tre fritidsgårdar, fältverksamhet, ungdomsmottagning, verksamhet för unga med funktionsnedsättning och stadens kolloverksamhet. Enheten har ca 30 medarbetare. Enheten är organiserad så att det finns en gruppchef för ungdomsmottagning och fältverksamhet och en verksamhetsansvarig på respektive fritidsgård. Stadens verksamheter för barn och unga präglas av ett mångkulturellt barn och ungdomsperspektiv. Verksamheterna är HBTQ-certifierade.

Förvaltningen har också ytterligare tre enheter; bibliotek, idrott och kultur som arbetar och utvecklas tillsammans för brukarnas bästa med ett hela staden-perspektiv. Förvaltningen har totalt ca 130 anställda.

Som tf enhetschef barn och unga arbetar du tillsammans med ett gäng kompetenta medarbetare som har stora kunskaper om verksamheten och de möjligheter och utmaningar som finns. Du deltar även i stadens övergripande arbete för trygghet. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Sundbybergs stad står inför en stor befolkningsökning de närmaste åren. Kommunen kommer att växa från 50 000 invånare till 60 000 år 2022. Denna ökning innebär både möjligheter och utmaningar.

Vi vill att du har lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av liknande verksamhet som till exempel erfarenhet av socialt arbete, fritidsgårdsområdet, politiskt styrd verksamhet, chef/ledaruppdrag och gärna erfarenhet från föreningslivet. Du är en drivande person som är eller har varit chef/ledare inom liknande område och vill vara med att utveckla, öka och lyfta verksamheterna i Sundbyberg tillsammans med andra. Ditt ledarskap präglas av en helhetssyn, struktur, kreativitet, ansvarstagande och arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Lyhördhet och förståelse samt förmåga att skapa och bibehålla goda relationer är en förutsättning för att lyckas i arbetet som enhetschef för fritid barn och unga.

Rekryteringen är brådskande vilket innbär att tidsaspekten för när man kan börja arbetet kan komma att vara avgörande i rekryteringen.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på heltid. Tillträde snarast till och med sista augusti 2020. Ansök senast den 29 november. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.