Textillärare till Kymlingeskolan

Textillärare till Kymlingeskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Kymlingeskolan finns möjlighet att påverka och forma framtiden! Vi är en modern, växande skola i stora Ursvik som kommer att ha närmare 500 elever i åk F-6 till hösten 2021. När verksamheten växer behöver vi fler skickliga lärare, är du en av dem? Skolan är nybyggd med ljusa klassrum och tillhörande öppna planlösningar för våra fritidshemsavdelningar. Vi erbjuder en stimulerande och god studiemiljö för både elever och medarbetare. Tycker du om att göra skillnad och arbeta aktivt med elevernas lärande och utveckling? Då ska du söka till oss.

Som lärare kommer du att undervisa i slöjd och ansvara för elevernas utveckling och lärande. Eleverna du undervisar går i åk 3-6. Du samarbetar med kollegor och samverkar med föräldrar.

Dina arbetsuppgifter består av undervisning i textilslöjd på 75 %. Undervisningen sker i slöjdsalen. Som lärare för eleverna planerar, genomför och följer du upp undervisningen med elevernas bästa för ögonen så att de når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och sociala utveckling. Du utvecklar elevernas kunskaper i olika hantverk och deras förmåga att arbeta med olika material och uttrycksformer. Du väcker elevernas nyfikenhet och leder dem från idé till färdig produkt.

Vi vill att du har en lärarexamen och lärarlegitimation. Du ska ha behörighet i slöjd. Du har förmåga att vara tydlig, strukturerad pedagogisk ledare som tar helhetsansvar och du kan inspirera elever med god måluppfyllelse i sikte. Du tar initiativ och är självständig. Du provar gärna nya arbetssätt och arbetsformer och har en inkluderande elevsyn. Du har lätt för att samarbeta, tror på goda relationer och har ett professionellt och trevligt förhållningssätt.

Befattningen är en tillsvidareanställning på deltid 75 %. Tillträde vid terminsstart i augusti 2021. Ansök senast den 28 juni 2021.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.