Studiehandledare ukrainska

Studiehandledare ukrainska

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Vi söker en studiehandledare i ukrainska ca 8 h/vecka.

Här på S:t Martins gymnasium har vi cirka 250 elever fördelade på sju program. Förutom hantverksprogrammet med inriktning frisör eller stylist har vi också transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil och barn- och fritidsprogrammet. Skolan har tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som studiehandledare ska du vägleda elev med att förstå kursinnehåll med hjälp av sitt eget modersmål. Du behärskar svenska i tal och skrift och har kunskaper om svensk grundskola och gymnasium. Du är ansvarstagande och har ett professionellt bemötande. Vi arbetar tätt tillsammans och vi har alltid elevens bästa i fokus. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en elev att lyckas.

I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och stödja elever på elevens modersmål i olika ämnen.

Vi vill att du har erfarenhet av att handleda elever i deras studier. Vi använder digitalt verktyg i vårt arbete och vi ser gärna att du är nyfiken och van IT-användare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid under läsåret 22/23. Tillträde till tjänsten sker snarast. Ansök senast den 30 november 2022. Vi genomför intervjuer löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.