Studiehandledare till S:t Martins gymnasium

Studiehandledare till S:t Martins gymnasium

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.
Vi söker två studiehandledare. En studiehandledare i tagalog/filippinska 2 timmar/vecka och en studiehandledare i ungerska 4 timmar/vecka.

Här på S:t Martins gymnasium har vi cirka 300 elever fördelade på nio program. Förutom hantverksprogrammet med inriktning frisör finns även finsnickeri, stylist, textil och design. Vi har också bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri, transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil och sex introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som studiehandledare ska du vägleda elev med att förstå kursinnehåll med hjälp av sitt eget modersmål. Vi arbetar tätt tillsammans och vi har alltid elevens bästa i fokus. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en elev att lyckas.

I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och stödja elever på elevens modersmål i olika ämnen.

Vi vill att du har erfarenhet av att handleda elever i deras studier. Du är van att använda digitala verktyg.

Tillträde till tjänsterna sker snarast. Ansök senast den 30 november 2020, vi genomför intervjuer löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.