Stödassistent till daglig verksamhet, timvikariat

Stödassistent till daglig verksamhet, timvikariat

Här på Arbetssupporten bedriver vi en arbetsinriktad daglig verksamhet för personer med neuropsykiatrisk eller psykiatrisk funktionsnedsättning. Syftet med verksamheten är att erbjuda meningsfull, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och sysselsättning utifrån deltagarnas behov och intresse samt ge stöd och vägledning till arbete eller studier. Arbetssupporten bedriver också träffverksamhet för personer inom socialpsykiatrin. Träffverksamheten har som syfte att erbjuda möjlighet till samvaro och aktivitet och utgår från besökarnas behov och önskemål.

Som stödassistent kommer du främst arbeta med att planera och genomföra aktiviteter med deltagarna. Du har ett intresse för att inspirera, planera och skapa aktiviteter utifrån deltagarnas önskemål och behov. Du jobbar gärna med att ta vara på idéer och engagemang och har förmåga att knyta och upprätthålla kontakter med andra aktörer.

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med kollegor erbjuda verksamhet under vardagarna. Du kommer även arbeta med Arbetssupportens huvuduppdrag, att ge stöd till deltagarna individuellt eller i grupp i arbetsuppgifter och aktiviteter, både på enheten och ute på företag. I dagsläget har deltagarna arbetsuppgifter inom trädgård, vaktmästeri, transporter, datademontering, matlagning, friskvård m.m.

Vi vill att du har gymnasieutbildning med inriktning psykiatri eller funktionsnedsättning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom socialpsykiatri eller neuropsykiatri är ett krav och erfarenhet av arbete i daglig verksamhet eller sysselsättning är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse av matlagning, musik, skapande, friskvård eller annat intresse som kan tillföra verksamheten inspiration och kompetens. Du är utåtriktad, flexibel, har ett pedagogiskt förhållningssätt och personlig mognad. Du är initiativtagande, kreativ, tycker om att planera aktiviteter och att bjuda in till samvaro. B-körkort är en merit.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast 30 april, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Marie Hjortstig

tf enhetschef Daglig verksamhet

08-706 65 34

marie.hjortstig@sundbyberg.se

Kontaktperson

Fackliga organisationer

08-706 80 00
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.