Specialpedagog Ängskolan F-6

Specialpedagog Ängskolan F-6

Du har öga för detaljer och kan se helheten

Ängskolan F-6 är en skola med idag ca. 640 elever. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en god förutsättning för lärande och utveckling. Vi har stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså.

Skolan ligger centralt beläget i Sundbyberg, med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg. Vi har också väldigt nära till Golfängarna som är Sundbybergs stora parkområde. Ängskolan F-6 är Sundbybergs största grundskola uppdelad i två skolbyggnader. "Viggen" där stora delar av lågstadiet har sin undervisning samt "Ängskolan" där delar av lågstadiet och hela mellanstadiet har sin hemvist. Båda byggnaderna har en gemensam skolgård med en multiarena i mitten.

Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog för grundskolan. Du har erfarenhet att samordna verksamheten för särskilt stöd. Du är van att coacha/handleda personal inom det specialpedagogiska området och att arbeta strukturerat med elever med NPF problematik. Ditt arbete bidrar starkt till utvecklingen av elever och personal.

Som specialpedagog på Ängskolan F-6 så vill vi att du samordnar arbetet kring elever i behov av stöd. Du samverkar med våra tre speciallärare för att utveckla skolans elevstödsarbete. Du kan utbilda och handleda personal i kollegialt lärande. Arbetet med elever sker i första hand i särskild undervisningsgrupp.

Befattningen är en Tillsvidareanställning på 100%

Tillträde 8 August 2022

Ansök senast den 27/5 -22.Vi har intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.