Speciallärare/lärare till särskild undervisningsgrupp/lärstudio åk 7-9

Speciallärare/lärare till särskild undervisningsgrupp/lärstudio åk 7-9

Här på Ängskolan möts du av en varm atmosfär där vi hjälper och stöttar varandra. Ängskolan är en kommunal 7-9 skola med knappt 400 elever som ligger i centrala Sundbyberg med närhet till natur och goda kommunikationer. Vår målsättning är en trygg och hälsosam skola med ett vänligt och stödjande klimat, där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för allt lärande.

Tillsammans med vår professionella personalgrupp erbjuds du en stimulerande tjänst där vi gemensamt arbetar för en alltmer pro- och interaktiv skola och där vi värdesätter det kollegiala lärandet. Gemensamt utformas en trygg och lustfylld skoldag med elevernas bästa i fokus. Vi matchar skolans förväntningar på elev och föräldrar med föräldrars och elevers förväntningar på skolan. För vårt målinriktade arbete med att främja lika rättigheter och möjligheter och förebygga och förhindra trakasserier har vi kamratstödjare.

Som speciallärare/lärare i vår särskilda undervisningsgrupp/lärstudio är du ansvarig för att möta eleverna på bästa sätt utifrån deras individuella behov. Eleverna i den särskilda undervisningsgruppen/lärstudion tillhör en klass och är med på klassens lektioner i möjligaste mån.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att du ansvarar för dokumentation och bedömning av elevers lärande, uppföljning och analys av resultaten i syfte att förbättra elevernas måluppfyllelse. Genom att identifiera och ta tillvara alla tecken på framsteg underlättas individanpassningen och du ser till de mest effektiva metoderna för att varje elev ska lyckas. Med ditt lösningsfokuserade förhållningssätt har du en positiv inställning och ser det som ditt ansvar att skapa goda och hållbara relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Vill vi att du är en god förebild, gillar struktur, är full av idéer och ser varje interaktion med eleverna som en möjlighet. Du har god samarbetsförmåga, är initiativrik och ser till helheten för varje elev. Du vet hur man på bästa sätt npf-anpassar undervisningen för att tillhandahålla en god inlärningsmiljö och bygga på det framgångsrika i varje elev.

Du har lärarlegitimation eller speciallärarutbildning och behörighet i att undervisa elever i årskurserna 7-9. Det är också meriterande om du har en bred behörighet och att du har erfarenhet av att arbeta i en särskild undervisningsgrupp. Du är specialpedagog, speciallärare eller en driven lärare.
Du är van att använda digitala verktyg såsom Google drive och Google classroom.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde 2020-08-10 eller enligt överenskommelse. Ansök senast 2020-08-03. Intervjuer sker kontinuerligt och digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 aug 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.